Produkter

 

Her på siden kan du se lidt om de produkter vi forhandler og finde links til en del af vores leverandører. Søger du noget bestemt som du ikke kan finde her på siden beder vi dig kontakte vores kundeservice på info@copira.dk

Xerox

Xerox er en af verdens største leverandører af storformat løsninger, og vi er stolte af, at vi som dansk distributør af Xerox Wideformat kan rådgive, levere og servicere alle Xerox storformatløsninger. Du kan se mere om Xerox grafiske og tekniske storformatløsninger her på Xerox egen hjemmeside, eller kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi leverer Xerox fulde kontorsortiment på både maskiner, medier, blæk og toner. Du kan se mere om Xerox Office her.

Roland

Vi forhandler hele Rolands store program af storformatprintere og skæreprintere.

Roland producerer grafiske storformatprintere af høj kvalitet til fornuftige priser. Du kan se mere af Rolands store program her.

Epson

Epson producerer både office- og storformat printere. Epsons grafiske storformatprintere er populære pga. af deres gode forhold mellem pris og kvalitet, samt deres brede sortiment, der gør det muligt at finde en printer der opfylder de flestes behov.

Se mere om Epsons sortiment her.

KIP

KIPs store force ligger indenfor tekniske storformatprintere til CAD og GIS print, hvor de i mange år har fungeret både som OEM producent, men også har produceret under eget navn. Udover s/h storformatprintere producerer KIP som de eneste også storformat farvelaserprintere. Så har du brug for høj kapacitet og farveprint i  meget tæt på grafiskkvalitet, så er KIP et rigtig godt bud. Se mere om KIP her.

HP

HP producerer en lang række inkjet storformat printere til brug ved både CAD/GIS og grafisk produktion. Se mere om HPs storformatprintere her.

hello